2015. június 17., szerda

Elmebetegek - bocsika, ez ma +16-oson jött ki belőlem...

Nem politizálok.
Lesz@rom, tényleg bazi magasról teszek rájuk.

És igen, elérték a céljukat:
Szégyellem, és sajnálom, de bevallom, annyi sz@rt nyomtak már le a torkunkon, hogy immúnissá váltam, azaz még rosszabb: fásulttá.
Elérték a célt : NEM ÉRDEKEL!

Már nem érdekel, milyen újabb elmebeteg ötlettel állnak elő, igazából nem tudom, tehet-e ellenük az ország épeszűbb része valamit.
Ja tudom, mindenkinek, aki velem együtt érez fel kellene állnia, és kimenni az utcára, vagy nem is tudom, de nem, én nem vagyok olyan beállítottságú.

3. éve nem nézek TV-t.
Híreket is csak szűrve olvasok.
Strucc lettem, a homokba dugom a fejem, próbálok túlélni a hétköznapokban, és remélem, nagyon-nagyon-NAGYON remélem, hogy egyszer felébrednek akik most még többségben voltak, hogy JÉZUSOOOOOOOOOM!

Milyen irány ez????

A mai legújabb, legabszurdabb hír: 175 km és 4 méter magas "vasfüggöny" a határon.

Unja a stadionokat o.v.?
Vagy vett egy drótgyárat valamelyik spanja?

TÉNYLEG vasfüggöny kell, hogy "megvédjenek" bennünket?!

Szerintem inkább menjen a vasfüggönyre fordítandó pénz pl. az egészségügybe:
- hogy egy MR-re ne kelljen 3 hónapot várni, mert ennyi idő alatt akár fel is akaszthatod magad, meg simán bele is pusztulsz a kórságodba,
- ne legyen több éves műtéti várólista, meg kellene mondjuk 1 db (HALLOD BASZKI EGYETLEN DARAB) működőképes vérnyomásmérő a gyulai (de úgy sejtem, kb. az ország bármelyik kórházát mondhatnám) gyermekkórházban minden osztályra,
- ha nem omladozó, leázott, hőszigetelés nélküli, szelelő ablakú romos épületekben lenne a kórház
- meg millió ilyen kis csipetnyi, aprócska icipici dolog, ami élhetőbbé tenné ott a munkát.

Meg mondjuk az sem lenne rossz, ha az önhibáján kívül nehéz sorban élő emberek tíz(száz)ezrei nem éheznének, nem fáznának.

Vagy az iskolában nem kellene minden év elején az ofőknek másolópapírért pénzt kuncsizni, nagy szégyenkezve, mert a kötelezően megrendelt tankönyvek HASZNÁLHATATLANOK, és fénymásolt kis fiszfasz lapokon kapják meg a feladatokat, vagy azon gyakorolnak...

Jó lenne egy csomó dolog, tök jó lenne, ha nem csúszna a nyaki csigolyák egy része a lumbális részre le, míg keresztül zötykölődünk a f@szaságos utakon A városból B településre.

Baromi jó lenne egy uszoda (tudom, nagyravágyó, beképzelt nő vagyok!) minden településre, hogy a srácaink gyerekkorban elkezdhessenek úszni, hogy felnőtt korukra ne kössön ki minden harmadik a reumatológián, mindenféle mozgásszervi betegséggel.

Szupi lenne egy normális tornaterem is, minden suliba, meg sportszerek, és jesszusom, olyan , de olyan sok dolgot tudnék még mondani, mi lenne még jó.

Kerítés? 175 km hosszan?
Majd bejön aki akar a 176. km-nél.
Mert aki jönni akar, az JÖN! Max. nagyobbat kerül.
És szerintem bazira nem ez a legeslegégetőbb baj itt ebben a nyomorulttá tett hazánkban, hogy
évente átmegy rajtunk X ezer(tízezer) ember.

Ja, és amin már tényleg sírva nevettem:  fertőzéseket hoznak be?
EMBER!
Hányan mennek ezer fele nyaralni, mindenféle egzotikus országokba, meg munka ügyben,... ők tuti nem hoznak be semmiféle betegséget?
A baci megáll, megnézi - jaaaa, te nyaralsz vazze, beléd nem bújok, majd keresek egy csúnya, rossz illegális bevándorlót helyetted!

Komolyan, csak a józan parasztit ne rakná be egy idióta se egy jól elzárt széfbe akkor, amikor döntési helyzetbe kerül...

Úristen, lesz még olyan, hogy gondolkodó, emberséges, jó akarattal megáldott EMBEREK ülnek majd olyan pozíciókban, ahol most egy halom agyatlan zombi van???

Komolyan, egyre többször gondolom azt, hogy menni, menekülni, jó messzire, csak el innen, mert ez egy nagy kupac szenny.

Bocsánat, ennek ki kellett jönnie...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése