2011. január 12., szerda

Amúgy meg régi gondolatom az....

... hogy a kereskedelmi TV-k már kínjukba nem tudják kitalálni milyen újabb és újabb f@szságokkal butítsák a népet, de most szívesen megkönnyítem a dolgukat és ingyen leteszek az asztalukra egy tuti műsor ötletet.

Beszélgettünk a kollégákkal, textilipari cég, gépek, kiemelten tűzveszélyes üzem hogy ha tűz lenne akkor mit csinálnánk?
Ki mit csinál elsőnek, ha van lélekjelenléte és segíteni, oltani, menteni próbál azt hogy csinálja, hogy sikeres is legyen?
Mivel, hogyan oltsunk el pl. egy elektromos tüzet? Mivel egy égő olajjal teli serpenyőt?

Igen, innen-onnan összeszedi az ember az infó morzsákat, és okés, láttam a discoveryn a mítoszrombolókat, amikor égő olajba vizet öntöttek és innen tudom, hogy EZT NEM SZABAD, de kismillió dologról lövése sincs egy átlagembernek.

Meg igen, lehetne néha szó elsősegélyről is, gyors életmentésről, baleseti segítségnyújtásról.

Meg csinálhatnának arról is egy filmet, hogy hogyan közlekedjen a nép az utcán.
Sokszor a gyalogos is csak bénázik, a biciklisek balfékségeiről meg ne is beszéljünk, szóval egy jelentős hányadnak alapinfóik sincsenek, nem hogy biztonságos tudásuk.

Igen, ezek nem olyan izgi témák, meg nem olyan nézőcsalogtató dolgok, mint pl. a Való Világ, mert itt senkinek nem fog a szexi hátsója/melle/has/akármilye kivillanni, nem lesz furmánykodás, meg vita, hanem csak hasznos, sok esetben életmentő, de a közfelfogás szerinti uncsi infók, de azért szerintem elég sokan ott ragadnánk a TV előtt és tanulnánk belőle....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése