2012. szeptember 10., hétfő

Hegyikristály



Hétvégén tesóztam, babáztam, anyáékkal szombaton volt egy gyors jövet-menet Pestre.

Hugi csinált nekem egy új karkötőt, de ezt most nem testvér-karkötőként kaptam, hanem "gyógyító célzattal".



Hegyi kristályból készítette, a lelkemre kötötte, hogy gondozzam, tisztítsam, töltsem, akármizzem és akkor szép, kedves, csinos, és fiatal leszek.
Ja, nem ez már kipipálva, hanem sok-sok más.
Ezt inkább kimásolom, mert annyi mindent írnak róla.

" A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre.
A legismertebb gyógykövek egyikének számít, minden kövek leggyógyítóbbikaként tartjuk számon.

Alkalmazták többek között, különböző gyulladásoknál,pajzsmirigy működési zavarainál, szív és gyomorpanaszoknál, bőr problémáknál, fül- és szembetegségeknél, emésztési zavaroknál, a gerincoszlop sérülései vagy gyulladásainál, idegkimerültség és különböző fájdalmaknál, lázcsillapításnál.

Serkenti és egyensúlyba hozza az immun-,és hormonális rendszer működését. Harmonizálja a két agyféltekét, tisztítja az aurát, növeli az ellenálló képességet, elősegíti a sebek gyógyulását, a csontok összeforrását.
További alkalmazási lehetőségek: egyensúly zavarok esetén, daganatoknál, epilepsziánál*, izületi gyulladásoknál, görcsös fájdalmaknál, alvászavarokkal küszködőknél. A harmónia megtestesülésének tartják, mert az embernek nemcsak erőt , hanem tiszta gondolatokat is ad. Ezért kiválóan alkalmas a családi béke és harmónia védelmére, és a szellemi munkát végzők számára..."

Szóval ha pár hét, hónap múlva nem ismertek rám, akkor ezért van! ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése