Vadász, mert amit csak a kamrában, hűtőben találsz, minden mehet bele.
Egy fej hagymát teszek olajra (de ha van itthon: libazsírra) egy serpenyőbe dinsztelődni.
Míg üvegesre párolódik, előszedek minden zöldséget, amit csak fellelhető itthon.
Felszeletelem őket, és a hagymára dobom.
Só, bors, fokhagyma, metélő hagyma, köménymag, ki mit szeret, megízesítem, és összerottyantom.
Én úgy szeretem, ha roppannak egy kicsit a zöldségek.
Ebben a serpenyőben paprika, paradicsom, gomba, répa, zellerszár volt a hagymára dobva:
Ha kész, általában rizzsel eszem, de nagyon finom tésztával is.
Itt stílusosan Halloween tésztát főztem ki, és ezzel rottyintottam össze (zeller és répa nélkül) :
Ennyire egyszerű, és végtelenül gyors étel! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése