2011. március 31., csütörtök

A kütyükről meg csak annyit....

... hogy tegnap óta furcsa volt a bicajom, mintha a lánc akadt volna a láncvédőbe, de akárhogy is igazgattam, nem lett jobb.

Aztán ma apukám volt olyan édes, hogy feljött, út közben elkapta a keresztanyum fogadott lányának a kedvesét, és felrobogtak a TV-ért, mert az ex bár ígérte, nem szállítmányozta el ezt a vacakot a szervízbe.

Kibányásztuk a nagy böhöm dögöt a szekrényből, külön logisztika volt a zsinórok megtalálása az eszetlen vezeték kavalkádból a szekrény mögött, a porcica hadseregről ne is beszéljünk, ami a sok éve nem mozgatott szekrény mögött fogadott (nesze neked allergiás tüszkölés!) és elvitték a vackomat a szervízbe.

Közben lekísértem őket, nem minden hátsó szándék nélkül, mert apukámnak oda adtam a bicajt egy próbakörre, hogy mit szól a szaki szeme - füle a dologhoz.

Probléma megoldva, a pedál tengely csúszott ki, és így az egész 1,5 cm-vel beljebb került, azaz a lánc a vázat csiszolta, na de mámmmámáááá!
Hogy mitől, azt ne kérdezzétek, erre nincs válasz, DE VAN! azért, mert az ENYEM! de megszervizelte gyorsan helyben az apukám és mostmár újra kecsesen és hang nélkül siklik az univerzumban Szeghalom (kerékpár) útjain...

A TV-re meg talán holnap mondanak valamit, remélem picipíííznacccerencse! összeget, és talán a jövő héten újra lesz TV-m.

Szóval most mi is lesz velem TV nélkül?!
Ma pl. Helyszínelők, új évad, új részek, aztán meg a többi.... :(

1 megjegyzés:

  1. Andika!
    Nálam sincs Tv... nem gond.
    DVD a gépbe... séta a vízparton, szerelmes csókok.
    Próba?

    VálaszTörlés