2011. március 7., hétfő

Túl vagyok 2 randin...

... a fül-, orr-, gégésszel, egy randi a tüdőgyógyásszal, 2 vagon gyógyszer, szopogatós tabi, antibigyó és köptető szirup (na ez a legmókásabb az összes felírt nyomiság között, tökre mintha a gyerekem szirupját nyalogatnám...) meg egy frankó kis asztmapipa és 2 héttel a terápia megkezdése után is csak annyi a változás, hogy már az orrom nem folyik.

Viszont a hangom!
Olyan csábos repedt fazék hangom van, hogy már néha én is megíjedek magamtól, ha hosszabb hallgatás után végre megszólalhatok.
A gégediéta, az okés, de a köhögéssel nem tudok mit kezdeni, az erőlködéstől már fájnak a hangszalagjaim, vagy mi a frász az ott bent, ami jujjjj érzés.

Basszus már szabályosan izomlázam van az oldalamban, a bordáim alatt a sok köhögéstől, mintha keményen sportolnék, pedig már bő 1 hete még véletlenül sem jut eszembe Rékát bepakolni a DVD lejátszóba, örülök, hogy élek, nem hogy direktbe öngyílkossági kísérletem legyen azzal a szadista nőszeméllyel!

Plusz így nem vagyok kultúrlény, mert a társalgást azt folyton megszakítom, akadályozom és tök szar magammal aludni, mert folyton fölköhögöm magam...

Anyaaaaaaaaaa! Segíííts!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése