2011. március 8., kedd

Nem mintha félnék egyedül aludni...

... csak épp nem szeretek, de általában kapok ajándékba 1-1 "hálótársat" hogy ne legyen okom panaszkodni.

L'ecsó a kis fehér patkány rendszerint velem marad éjszakára, már ha Zalán le nem nyúlja, de ilyenkor cserébe kapok mindenféle szúrósat, meglepőt, gusztustalant....

A LEGO darabkákat nem annyira díjazom, a kisautó egy fokkal jobb, az nem szúr annyira, a takonybékát meg kifejezetten rühellem, de hát ha az embernek gyerekei vannak, akkor kénytelen beletörődni abba, hogy szeretetüket ilyen kis apróságokban mutatják ki.
(Mondjuk egy szót sem szólhatok, mert Csongor hónapokig aludt egy kb. fél méteres vízipuska-gépágyú, egy 1,5 l-es ásványvíz és az éppen napi aktualitású egyéb kis aprósággal egy ágyban és szerencsére ezeket soha nem akarta rám tukmálni, egyedüli tulajdonának tekintette a kincseit...)

Most kaptam egy újabb hálótársat, remélem nem vonzza maga után a többieket, mert akkor fiatalon fogok elhalálozni, szívinfarktus általi halállal.


Ez kéremszépen egy eredetileg 1,5 m hosszú Jedi fénykard, most az első 2 eleme valahol sétán van, amúgy meg ha egy gombot megnyomunk akkor vibrál, zörög és világít.
Nem félreértendő, a dolog nem szexuális segédeszköz, hanem gyerekjáték!

...látjátok a szuper kis horror körmömet?! :D

Szóval remélem Yoda, Csubakka, R2-D2 azok éjjel nem lepnek meg és bár mindenkinek kijárna egy Jedi lovag, asszem most más elfoglaltságuk van és az univerzum valamelyik szegletében pont leigázott rabnépeket mentenek fel gaz uralkodóik alól....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése