2013. december 5., csütörtök

Sült Orchidea - tradicionális dakota étel

Végy egy élettől duzzadó, húsos levelű orchideát.
Keress egy ablakot.
Végy egy konvektort, helyezd el az ablak alatt.
Helyezd az orchideát az ablakpárkányra, lehetőleg úgy, hogy a húsos levele a konvektor fölé lógjon.
Kérd az Univerzumot, hogy zúdítson a nyakadba egy jó kis mínuszokkal terhelt erősen szeles estét, mikoris a kinti zajoktól alapból fázol, így még magasabb fokozatra kell, hogy állítsd a konvektort.*

Várj türelmesen.
Napokba is telhet, míg az orchidea levele élénk zöldről sápadt barnára változik, de mint tudjuk, a türelem sült orchideát  terem (ősi dakota közmondás), úgyhogy kérlek várj türelmesen.**


*Változatok nyári hőség idejére: Kérd az Univerzumot, adjon neked türelmet és erőt, hogy elviseld az amúgy is 40 fokos melegben a 6-os, 7-es fokozatra csavart konvektor hőségét. Ha nem kedveled a hőgutát, kérlek ezt a receptet csakis hűvös, téli napokon vedd elő!

** Idegsokkosoknak: na jóóó, ha 3-4 órán át folyamatosan a maximumon megy a konvektor, a kívánt hatás szinte azonnal észlelhető...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése