2013. október 15., kedd

Leleplezősdi

Néha komolyan meglepődök, hányan vagytok kíváncsiak rám... :)
(Most titkosakat fogok mutogatni, úgyhogy csitt! senkinek egy szót sem!)


Eredetileg amolyan lustaság elleni szérum volt a blog írása, nem akartam 1-1 történést annak az x db barátnak egyenként leírni, hanem lett a blog, írtam, és mindenki akkor olvasott, mikor akart, és folyamatos volt a kontakt. Jó kis beszélgetések voltak a kommentekben, szóval nagyon pörgött és szuper volt.

Aztán bizonyos emberek és körülmények miatt vagy 3 alkalommal "költöznöm kellett", azok az írások az enyészeté lettek, mert volt olyan támadás is a szerver ellen, ami a blogomat kezelte, hogy kinyírta az egészet, Andika meg ugye lusta mentést csinálni bizonyos időközönként, így folyton elmaradt az életemnek 1-1 szakasza.

Nem is tudom mikor szembesültem először vele, hogy bassszus! Engem nem csak az a fix 5-6-X barát olvas, hanem sokan!
Jó ideig nem is néztem a statisztikát, de egyszer véletlenül oda kattintottam és leesett az állam.

EZT  a blogot 6 éve írom, és ha osztogatok és átlagot számolok, akkor az jön ki, hogy napi 25 ember kattint egyszer rám...

Szóval igen, tudom a visszajelzésekből, amiket priviben kapok, vagy személyes találkozások alkalmával, hogy "képben vagytok", de azért vannak meglepetések rendesen.

Most pl. ez :




Ez egyrészről sokkoló, riasztó, másrészt viszont jó érzés.
Tudom, sok embert nem szimplán a jóindulat vezet, mert jó ám kukkolni a másikat, de igazából ez a réteg nem érdekel.
Nem tudok ellenük tenni, sem megváltoztatni, átformálni őket, de nem is akarom.
Az viszont határozottan jó, amikor valaki rám mosolyog, utánam szól, rám ír, hogy "...jó volt olvasni...", mert jó dolog ám örömet okozni másoknak!

Egy valamit viszont nagyon hiányolok, azt a régi nagy dumapartis kommentelős kis összecsapásokat.
Mert megbeszéljük azzal, aki fontos, azt, ami fontos, privát, de annyira jó kis beszélgetések alakultak ki anno, mikor csak alig-alig voltunk.
Mert Ti "mertetek" kérdezni, reagálni, és sokszor földrészekre kerültünk az eredeti témához képest... Ugye Derek, Ágó, Bozót,...?! :D

Szóval ha olvasol, és kérdésed, véleményed van, nyugodtan megböködhetsz itt is, azért van a komment fülecske, nem kell magadban tartogatni a kérdést, míg a suli előtt, vagy a boltban összefutunk! ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése